Valgt reise

Produktnavn:

Snøscootersafari til Barentsburg

Avreisedato:

19 mars 2021

Inkludert:

Transport til og fra overnattingssted, briefing, snøscooter, drivstoff, scooterdress, scooterstøvler, yttervotter, hjelm, kjørebriller, ansiktsmaske, varm drikke og kjeks, lunsj (det serveres inte lunsj på korte turer), søk og redningsforsikring og turleder med snøscooter, nød og sikkerhetsutstyr.

Vi anbefaler at du ifører deg varme ullsokker, ullhansker, varmt ullundertøy, varm ytterbukse og en solid ull/fleece genser under scooterdressen. Dersom du bruker briller anbefaler vi deg å kjøre uten, eller å ha på linser dersom det er mulig.

Viktig: Det kreves førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter for å kjøre snøscooter. Førerkortet må medbringes på turen!

Ved bestilling av sjåfør med passasjer, må sjåføren være i stand til å kjøre med passasjer. Det er noe vanskeligere å ha med passasjer enn å kjøre alene. Dette gjelder spesielt de lengre turene til Østkysten, Pyramiden og Kapp Linnè.

Turen krever minimum 2 sjåfører påmeldt. Vi kan også bli nødt til å endre på forholdet mellom antall sjåfører og passasjerer, med tanke på sikkerheten på tur.

Avbestillingsregler:
Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet 100% refusjon (ved bestillinger betalt med kort, pålyder 3% gebyr av betalt pris. Dette gjelder kun når kunden avbestiller, ikke når arrangør avbestiller).
Ved avbestilling 22-8 dager før aktivitet 50% refusjon.
Ved avbestilling 7-0 dager før aktivitet ingen refusjon

Refusjon: Det vil ikke bli gitt refusjon ved endring av rute pga vær- og isforhold, sykdom, kansellering av fly eller ved gjenglemt førerkort. Vi anbefaler våre kunder å ha reiseforsikring.

Gjester gjøres oppmerksom på at samtlige aktiviteter gjennomføres på eget ansvar. Alle turprodukter har en iboende risiko og Svalbard Adventures, samt relevante partnere påtar seg ikke ansvar for skade eller ulykke knyttet til noen av turproduktene forårsaket av gjesten selv eller andre forhold utenfor mennesklig kontroll (Force majeure).


Aldersgrenser: 12 år

Svalbard Adventures ønsker deg en god tur!

Grunnpris:

2 990,- per person

Scooter:

1 x Solo-sjåfør på snøscooter

Hjelp

Powered by Travelize | www.travelize.se